πριν από  26 ημέρες 12 ώρες

SofokleousIn.gr

Στην σύλληψη ενός 29χρονου Τούρκου υπηκόου προχώρησε η Αστυνομία, μετά από συνεργασία της ΕΥΠ με τις τουρκικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύλληψη του Τούρκου έγινε στις 10/5 στους Αμπελοκήπους, μετά από ερυθρά αγγελία που εξέδωσε εις βάρος του η Ιντερπόλ. Ο 29χρονος αναμένεται να εκδοθεί στην Τουρκία όπου φέρεται να καταζητείται για αρκετά αδικήματα.

πριν από  26 ημέρες 12 ώρες

Στην σύλληψη ενός 29χρονου Τούρκου υπηκόου προχώρησε η Αστυνομία, μετά από συνεργασία της ΕΥΠ με τις τουρκικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύλληψη του Τούρκου έγινε στις 10/5 στους Αμπελοκήπους, μετά από ερυθρά αγγελία που εξέδωσε εις βάρος του η Ιντερπόλ.

πριν από  26 ημέρες 12 ώρες

Στην σύλληψη ενός 29χρονου Τούρκου υπηκόου προχώρησε η Αστυνομία, μετά από συνεργασία της ΕΥΠ με τις τουρκικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύλληψη του Τούρκου έγινε στις 10/5 στους Αμπελοκήπους, μετά από ερυθρά αγγελία που εξέδωσε εις βάρος του η Ιντερπόλ. Ο 29χρονος αναμένεται να εκδοθεί στην Τουρκία όπου φέρεται να καταζητείται για αρκετά αδικήματα. Πηγή...

πριν από  26 ημέρες 15 ώρες

Lifo.gr

Στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθη ένας 29χρονος Τούρκος αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης, σε βάρος του οποίοι εκκρεμούσαν 14 εντάλματα στη χώρα του αλλά και ερυθρά αγγελία από την Ίντερπόλ. Ο 29χρονος συνελήφθη στους Αμπελόκηπους την προηγούμενη Παρασκευή και κατηγορείται μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονία, διακίνηση μεταναστών, εμπόριο όπλων και ναρκωτικών. Η εγκληματική...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ελλάδα
Palo presentation