πριν από  27 ημέρες 15 ώρες

Αμετάβλητες παρέμειναν οι λιανικές πωλήσεις στις ΗΠΑ τον Απρίλιο, όπως ανακοίνωσε σήμερα το αμερικανικό υπουργείο Εμπορίου το οποίο ταυτόχρονα αναθεώρησε καθοδικά και τα στοιχεία του προηγούμενου μήνα. Συγκεκριμένα, το υπουργείο αναθεώρησε καθοδικά τη μέτρηση του Μαρτίου, σε αύξηση 0,6%, αντί για 0,7% που είχε αναφέρει προηγουμένως.

πριν από  27 ημέρες 16 ώρες

Euro2day.gr

Σταθερές διατηρήθηκαν οι λιανικές πωλήσεις στις ΗΠΑ τον Απρίλιο, διαψεύδοντας τις προβλέψεις των αναλυτών. Ειδικότερα, οι αναλυτές προέβλεπαν ότι οι λιανικές πωλήσεις θα αυξηθούν κατά 0,4% έναντι ανόδου 0,6% τον Μάρτιο. Εξαιρουμένων των πωλήσεων βενζίνης, οι λιανικές πωλήσεις υποχώρησαν κατά 0,2%.

πριν από  27 ημέρες 16 ώρες

Αμετάβλητες ήταν τον Απρίλιο οι λιανικές πωλήσεις στις ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε σήμερα το αμερικανικό υπουργείο Εμπορίου το οποίο ταυτόχρονα αναθεώρησε καθοδικά και τα στοιχεία του προηγούμενου μήνα. Ειδικότερα, το υπουργείο αναθεώρησε καθοδικά τη μέτρηση του Μαρτίου, σε αύξηση 0,6%, αντί για 0,7% που είχε αναφέρει προηγουμένως. Για τον Απρίλιο οι αναλυτές περίμεναν οι...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Κόσμος
Palo presentation