Η νέα τάση στον τουρισμό: Να "δουλεύεις" για το φαγητό σου στις διακοπές
Στην Ακτή Αμάλφι, εκεί όπου τα βράχια συναντούν τη θάλασσα και το φως του δειλινού ντύνει τον ουρανό με αποχρώσεις βιολετί, οι επισκέπτες του Casa Angelina αφήνουν πίσω τους τις σουίτες και τα μπουρνούζια τους. Αντί για δείπνο με θέα, επιβιβάζονται σε ξύλινες βάρκες και, με καλάμι στο χέρι, βγαίνουν στα νερά της Τυρρηνικής Θάλασσας για να ψαρέψουν καλαμάρια, το αυριανό τους γεύμα. Δεν πρόκειται για παρεξήγηση στη ρεσεψιόν, αλλά για μια νέα μορφή εμπειρίας που κερδίζει έδαφος στον κόσμο της υψηλής φιλοξενίας: την πολυτέλεια του να συμμετέχεις ενεργά στη δημιουργία του φαγητού σου. Από τη Σιένα μέχρι το Μεξικό και τον Καναδά, ολοένα και περισσότερα resort επαναπροσδιορίζουν τι σημαίνει "πολυτέλεια". Οι επισκέπτες τους δεν αρκούνται πλέον σε μια γευσιγνωσία ή ένα μάθημα μαγειρικής βγαίνουν οι ίδιοι στα χωράφια, στα δάση ή στη θάλασσα. Μαζεύουν τρούφες, κόβουν άγρια βότανα, ψαρεύουν ή θερίζουν τα υλικά των πιάτων που θα απολαύσουν...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(34)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(49)
- Θεσσαλία(284)
- Θεσσαλονίκη(50)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(170)
- Μακεδoνία(23)
- Πελοπόννησος(96)
- Στερεά Ελλάδα(119)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.