πριν από  13 ώρες 45 λεπτά

Dimokratiki.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Στην Ακτή Αμάλφι, εκεί όπου τα βράχια συναντούν τη θάλασσα και το φως του δειλινού ντύνει τον ουρανό με αποχρώσεις βιολετί, οι επισκέπτες του Casa Angelina αφήνουν πίσω τους τις σουίτες και τα μπουρνούζια τους. Αντί για δείπνο με θέα, επιβιβάζονται σε ξύλινες βάρκες και, με καλάμι στο χέρι, βγαίνουν στα νερά της Τυρρηνικής Θάλασσας για να ψαρέψουν καλαμάρια, το αυριανό τους γεύμα. Δεν πρόκειται για παρεξήγηση στη ρεσεψιόν, αλλά για μια νέα μορφή εμπειρίας που κερδίζει έδαφος στον κόσμο της υψηλής φιλοξενίας: την πολυτέλεια του να συμμετέχεις ενεργά στη δημιουργία του φαγητού σου. Από τη Σιένα μέχρι το Μεξικό και τον Καναδά, ολοένα και περισσότερα resort επαναπροσδιορίζουν τι σημαίνει "πολυτέλεια". Οι επισκέπτες τους δεν αρκούνται πλέον σε μια γευσιγνωσία ή ένα μάθημα μαγειρικής βγαίνουν οι ίδιοι στα χωράφια, στα δάση ή στη θάλασσα. Μαζεύουν τρούφες, κόβουν άγρια βότανα, ψαρεύουν ή θερίζουν τα υλικά των πιάτων που θα απολαύσουν...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Aιγαίο
    Palo presentation