πριν από  4 ώρες 55 λεπτά

Athensmagazine.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Παλαιό Φάληρο. Μια περιοχή που φημίζεται για την ατμοσφαιρική της ακτογραμμή, τις βόλτες πλάι στη θάλασσα και τη σύγχρονη κουλτούρα της. Ωστόσο, πέρα από την κοσμοπολίτικη εικόνα του και τις πολυάριθμες επιλογές για καφέ ή φαγητό, κρύβει μια άλλη, βαθιά ριζωμένη παράδοση: εκείνη του ζουμερού, αυθεντικού ελληνικού σουβλακιού. Γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς, όσο κι αν αγαπάμε τις νέες γαστρονομικές τάσεις, υπάρχει μια στιγμή που ο οργανισμός απαιτεί τη θεραπεία της ψησταριάς. Δεν είναι απλώς φαγητό. Είναι μια τελετουργία. Είναι το άρωμα του φρεσκοψημένου κρέατος που ξεχύνεται στον δρόμο, είναι ο ήχος του λαδιού που " τσιτσιρίζει " στην πίτα, είναι η αίσθηση της ζεστασιάς που σε τυλίγει όταν κρατάς στα χέρια σου το τέλειο τυλιχτό. Και το Παλαιό Φάληρο, όπως αποδεικνύεται, κρατά ψηλά τη σημαία αυτής της ιεροτελεστίας. Σε αυτό το γαστρονομικό μας αφιέρωμα, εστιάζουμε σε εκείνες τις διευθύνσεις που έχουν μετατρέψει την τέχνη του ψησίματος σε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Τέχνη
    Palo presentation