πριν από  12 ώρες 40 λεπτά

Athensmagazine.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Υπάρχουν γλυκά που τα τρως και απλώς σου αρέσουν. Και υπάρχουν κι εκείνα που δημιουργούν μια μικρή "τρέλα", που περνούν από στόμα σε στόμα και ξαφνικά γίνονται ένας... λόγος για ταξίδι. Το γκιουζέλ του ζαχαροπλαστείου Θ.Ε.Κ.Α. ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Κάποτε ήταν μια απόλαυση γνωστή μόνο σε όσους έμεναν ή τύχαινε να βρεθούν στην Κερατέα. Σήμερα, έχει εξελιχθεί σε "talk of the town" για όλη την Αττική - ένα γλυκό για το οποίο άνθρωποι από Πειραιά, Βόρεια Προάστια και Δυτική Αττική δεν διστάζουν να διανύσουν δεκάδες χιλιόμετρα για να το απολαύσουν! Είναι μια κατηγορία από μόνο του, είναι το γκιουζέλ! Το διάσημο γκιουζέλ Θ.Ε.Κ.Α. - Γλυκές ιστορίες με βούτυρο, μαστίχα & παράδοση Εδώ και χρόνια, σε έναν ήσυχο δρόμο της Κερατέας, μια γλυκιά μυστική ιστορία έπαιρνε μορφή. Κάποιοι το γνώριζαν τυχαία. Άλλοι έφταναν παρασυρμένοι από τις μυρωδιές - μαχλέπι, μαστίχα, ζεστό γάλα, φρέσκο βούτυρο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Τέχνη
    Palo presentation