Θ.Ε.Κ.Α.: Γιατί όλη η Αθήνα μιλάει για το "γκιουζέλ";
Υπάρχουν γλυκά που τα τρως και απλώς σου αρέσουν. Και υπάρχουν κι εκείνα που δημιουργούν μια μικρή "τρέλα", που περνούν από στόμα σε στόμα και ξαφνικά γίνονται ένας... λόγος για ταξίδι. Το γκιουζέλ του ζαχαροπλαστείου Θ.Ε.Κ.Α. ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Κάποτε ήταν μια απόλαυση γνωστή μόνο σε όσους έμεναν ή τύχαινε να βρεθούν στην Κερατέα. Σήμερα, έχει εξελιχθεί σε "talk of the town" για όλη την Αττική - ένα γλυκό για το οποίο άνθρωποι από Πειραιά, Βόρεια Προάστια και Δυτική Αττική δεν διστάζουν να διανύσουν δεκάδες χιλιόμετρα για να το απολαύσουν! Είναι μια κατηγορία από μόνο του, είναι το γκιουζέλ! Το διάσημο γκιουζέλ Θ.Ε.Κ.Α. - Γλυκές ιστορίες με βούτυρο, μαστίχα & παράδοση Εδώ και χρόνια, σε έναν ήσυχο δρόμο της Κερατέας, μια γλυκιά μυστική ιστορία έπαιρνε μορφή. Κάποιοι το γνώριζαν τυχαία. Άλλοι έφταναν παρασυρμένοι από τις μυρωδιές - μαχλέπι, μαστίχα, ζεστό γάλα, φρέσκο βούτυρο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(578)
- politismos(43)
- Βιβλία(22)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(35)
- Κινηματογράφος(25)
- Μουσική(16)
- Παράξενα(40)
- Τέχνη(80)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.