×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

ΥΛΙΚΑ 1? φλ. τσαγιού αλεύρι 3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη 1/4 φλ. τσαγιού κακάο 1½ κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 1 πρέζα αλάτι 1 φλ. τσαγιού γάλα 2 κ.σ. γεμάτες βούτυρο λιωμένο 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη 1/4 φλ. τσαγιού κακάο 1 1/3 φλ. τσαγιού βραστό νερό 1 βανίλια Εκτέλεση Σε μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το κακάο, το μπέικιν, το αλάτι, τη βανίλια και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το βούτυρο και το γάλα και ανακατεύουμε µε σύρμα. Βουτυρώνουμε ένα μικρό τετράγωνο πυράντοχο σκεύος. Αδειάζουμε μέσα το μείγμα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη µε το κακάο και πασπαλίζουμε το μείγμα. Περιχύνουμε σιγά σιγά µε το βραστό νερό. Ψήνουμε τη σοκολατόπιτα στους 170°C για περίπου 40΄, να σταθεροποιηθεί. Δεν κόβεται! Τη σερβίρουμε µε κουτάλα, µε παγωτό ή λίγη κρέμα γάλακτος. argiro.gr

   ·   πριν από 2 Χρόνια 1 Μήνα  ·   

Ola10gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ολα τα Άρθρα

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Life Style

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ΝΕΡΙΤ
05:50
ΕΝΑ ΜΗΛΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
Σειρά
Alpha
05:45
ΖΩΗ ΞΑΝΑ
Σειρά
Mega Channel
05:45
ΒΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ
Σειρά
TV Μακεδονία
05:45
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
ANT1
05:15
Secret life of the American teenager
Σειρά
Kontra Channel
05:00
ΜΑΝΤΑΣ
Ειδήσεις
MTV
05:00
GREEK HITS
Μουσική εκπομπή
ΣΚΑΪ
05:00
CHEF ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
Άλλο
MAD TV
03:30
INSOMNIA MIXER
Μουσική εκπομπή
Βουλή
01:00
ΒΟΥΛΗ - TΗΛΕΟΡΑΣΗ
Άλλο
Palo presentation