×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

ΥΛΙΚΑ 1? φλ. τσαγιού αλεύρι 3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη 1/4 φλ. τσαγιού κακάο 1½ κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 1 πρέζα αλάτι 1 φλ. τσαγιού γάλα 2 κ.σ. γεμάτες βούτυρο λιωμένο 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη 1/4 φλ. τσαγιού κακάο 1 1/3 φλ. τσαγιού βραστό νερό 1 βανίλια Εκτέλεση Σε μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το κακάο, το μπέικιν, το αλάτι, τη βανίλια και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το βούτυρο και το γάλα και ανακατεύουμε µε σύρμα. Βουτυρώνουμε ένα μικρό τετράγωνο πυράντοχο σκεύος. Αδειάζουμε μέσα το μείγμα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη µε το κακάο και πασπαλίζουμε το μείγμα. Περιχύνουμε σιγά σιγά µε το βραστό νερό. Ψήνουμε τη σοκολατόπιτα στους 170°C για περίπου 40΄, να σταθεροποιηθεί. Δεν κόβεται! Τη σερβίρουμε µε κουτάλα, µε παγωτό ή λίγη κρέμα γάλακτος. argiro.gr

   ·   πριν από 2 Χρόνια -19 Μήνα  ·   

Ola10gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ολα τα Άρθρα

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Life Style

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

TV Μακεδονία
06:15
ΜΑΡΙΝΑ
Σειρά
ANT1
06:00
ΤΥΧΗ ΒΟΥΝΟ
Σειρά
MAD TV
06:00
MIXER
Μουσική εκπομπή
MTV
06:00
ONLY HITS
Μουσική εκπομπή
Star Channel
06:00
Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
Μαγκαζίνο
ΣΚΑΪ
06:00
ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ
Ειδήσεις
Palo presentation