Διαγωνισμός JOOP 2025: Το Τόκιο γιορτάζει το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Το Τόκιο γιορτάζει την αριστεία του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου και του Design με τον διαγωνισμό JOOP 2025 Σήμερα στο Τόκιο πραγματοποιείται η τελετή απονομής του Japan Olive Oil Prize (JOOP), μιας διεθνούς εκδήλωσης που γιορτάζει την ποιότητα, την καινοτομία και τη δημιουργικότητα στον κόσμο του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου. Η έκδοση του 2025 είχε τη συμμετοχή 577 ελαιολάδων από 28 χώρες, εδραιώνοντας τον JOOP ως έναν από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς παγκοσμίως στον τομέα του EVOO (Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου). Ο JOOP προωθεί την αριστεία του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου και ευαισθητοποιεί τους Ιάπωνες καταναλωτές να αναγνωρίζουν προϊόντα υψηλής ποιότητας μέσω masterclasses, καθοδηγούμενων γευσιγνωσιών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Ο στόχος είναι να στηρίξει τους παραγωγούς και να ενισχύσει την επιτυχία τους στην ιαπωνική αγορά, γνωστή για τον εκλεπτυσμένο γευστικό της προσανατολισμό. Ο Davide Fantoni, γενικός...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.