πριν από  8 ώρες 42 λεπτά

Cnn.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


O 3άστερος σεφ Julien Royer βρέθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στα Stirring Stars του Mandarin Oriental, Costa Navarino, μαζί με τον Bertrand Valegeas, και μίλησε αποκλειστικά στο CNN Greece. Ένας από τους πλέον "παρασημοφορεμένους" σεφ στον κόσμο, ο Julien Royer είναι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Odette στη Σιγκαπούρη, το οποίο εκτός της ανώτατης διάκρισης του Οδηγού Michelin, δηλαδή των πολυπόθητων 3 αστεριών που κατέχει από το 2019 και εξής, διατηρεί σταθερά υψηλές θέσεις και στα World's 50 Best Restaurants, ενώ έχει κερδίσει την πρώτη θέση στα Asia's 50 Best. Ο εντυπωσιακά προσηνής δημιουργός ήρθε στην Ελλάδα από τη Σιγκαπούρη για πρώτη φορά, προκειμένου να πάρει θέση μαζί με τον Executive Chef του Mandarin Oriental, Costa Navarino, Bertand Valegeas, μέσα στην ανοικτή κουζίνα του The [Private] Kitchen και μαζί να προσφέρουν μία πραγματικά συγκλονιστική εμπειρία για μόλις 16 επισκέπτες. Εμείς βρεθήκαμε ανάμεσα σε...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation