Julien Royer: Οπτική τελειότητα και βιωσιμότητα είναι έννοιες αντίθετες στη γαστρονομία
O 3άστερος σεφ Julien Royer βρέθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στα Stirring Stars του Mandarin Oriental, Costa Navarino, μαζί με τον Bertrand Valegeas, και μίλησε αποκλειστικά στο CNN Greece. Ένας από τους πλέον "παρασημοφορεμένους" σεφ στον κόσμο, ο Julien Royer είναι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Odette στη Σιγκαπούρη, το οποίο εκτός της ανώτατης διάκρισης του Οδηγού Michelin, δηλαδή των πολυπόθητων 3 αστεριών που κατέχει από το 2019 και εξής, διατηρεί σταθερά υψηλές θέσεις και στα World's 50 Best Restaurants, ενώ έχει κερδίσει την πρώτη θέση στα Asia's 50 Best. Ο εντυπωσιακά προσηνής δημιουργός ήρθε στην Ελλάδα από τη Σιγκαπούρη για πρώτη φορά, προκειμένου να πάρει θέση μαζί με τον Executive Chef του Mandarin Oriental, Costa Navarino, Bertand Valegeas, μέσα στην ανοικτή κουζίνα του The [Private] Kitchen και μαζί να προσφέρουν μία πραγματικά συγκλονιστική εμπειρία για μόλις 16 επισκέπτες. Εμείς βρεθήκαμε ανάμεσα σε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(612)
- politismos(55)
- Βιβλία(46)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(52)
- Κινηματογράφος(116)
- Μουσική(54)
- Παράξενα(41)
- Τέχνη(41)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.