Καφέσας: Σου μαθαίνει την κερκυραϊκή κουζίνα με κλειστά μάτια
Στον Άγιο Γεώργιο της Κέρκυρας, η ταβέρνα Καφέσας αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για την τοπική κουζίνα εδώ και περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, που ιδρύθηκε το 1978 και συνεχίζει να λειτουργεί με συνέπεια, ποιότητα και προσήλωση στην παράδοση. Η κουζίνα της εστιάζει στην παραδοσιακή κερκυραϊκή γαστρονομία, με βασικό χαρακτηριστικό την επιλογή πρώτων υλών υψηλής ποιότητας. Πολλά από τα λαχανικά που χρησιμοποιούνται καλλιεργούνται σε ιδιόκτητα στρέμματα της οικογένειας, γεγονός που διασφαλίζει φρεσκάδα και αυθεντικότητα σε κάθε πιάτο. Στο μενού περιλαμβάνονται επίσης φρέσκα ψάρια ημέρας, όπως γαύρος, συναγρίδες και επιλογές mix fish, ανάλογα με την ψαριά. Η κάβα κρασιών της ταβέρνας διαθέτει ετικέτες από τη Σαντορίνη, με έμφαση στις ποικιλίες που συνοδεύουν ιδανικά τα θαλασσινά, καθώς και παραδοσιακά κρασιά από το οινοποιείο Pontiglio, που βρίσκεται στη Λευκίμμη, στη νότια Κέρκυρα. Ο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(612)
- politismos(55)
- Βιβλία(46)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(52)
- Κινηματογράφος(116)
- Μουσική(54)
- Παράξενα(41)
- Τέχνη(41)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.