πριν από  9 ώρες 54 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Με μια δυνατή μυκονιάτικη λούζα και συριανό, τσουχτερό Σαν Μιχάλη φτιάχνουμε μια διαφορετική καρμπονάρα με μερικά από τα εκλεκτότερα κυκλαδίτικα προϊόντα. 10' προετοιμασία, 20' μαγείρεμα Σύνολο: 30'Υλικά Μερίδες: 4-5 6 κρόκοι από πολύ φρέσκα αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά 1 πακέτο (500 γρ.) σπαγγετίνι 50 γρ. βούτυρο αγελαδινό 200 γρ. λούζα Μυκόνου, σε πολύ λεπτά μπαστουνάκια 150 γρ. τυρί Σαν Μιχάλη Σύρου, ψιλοτριμμένο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΔιαδικασίαΓια να ετοιμάσουμε την κυκλαδίτικη καρμπονάρα, σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα πολύ καλά τους κρόκους.Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μεγάλη κατσαρόλα, σε 4 λίτρα αλατισμένο νερό που κοχλάζει, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία τους.Παράλληλα, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το βούτυρο μέχρι να λιώσει και σοτάρουμε τη λούζα για 7-10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει καλά και να γίνει τραγανή. Αποσύρουμε από τη φωτιά.Ρίχνουμε στο μπολ με τους...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation