Καρμπονάρα κυκλαδίτικη
Με μια δυνατή μυκονιάτικη λούζα και συριανό, τσουχτερό Σαν Μιχάλη φτιάχνουμε μια διαφορετική καρμπονάρα με μερικά από τα εκλεκτότερα κυκλαδίτικα προϊόντα. 10' προετοιμασία, 20' μαγείρεμα Σύνολο: 30'Υλικά Μερίδες: 4-5 6 κρόκοι από πολύ φρέσκα αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά 1 πακέτο (500 γρ.) σπαγγετίνι 50 γρ. βούτυρο αγελαδινό 200 γρ. λούζα Μυκόνου, σε πολύ λεπτά μπαστουνάκια 150 γρ. τυρί Σαν Μιχάλη Σύρου, ψιλοτριμμένο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΔιαδικασίαΓια να ετοιμάσουμε την κυκλαδίτικη καρμπονάρα, σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα πολύ καλά τους κρόκους.Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μεγάλη κατσαρόλα, σε 4 λίτρα αλατισμένο νερό που κοχλάζει, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία τους.Παράλληλα, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το βούτυρο μέχρι να λιώσει και σοτάρουμε τη λούζα για 7-10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει καλά και να γίνει τραγανή. Αποσύρουμε από τη φωτιά.Ρίχνουμε στο μπολ με τους...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(658)
- politismos(53)
- Βιβλία(26)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(38)
- Κινηματογράφος(40)
- Μουσική(46)
- Παράξενα(66)
- Τέχνη(50)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.