πριν από  23 ώρες 4 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Άννα Ναθαναηλίδου 13.05.2025 • 08:04 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Δείτε πως φτιάχνουμε τα μπουρεκάκια με δύο γεμίσεις, βήμα βήμα (Δείτε τη δοσολογία των υλικών της συνταγής και την εκτέλεση συνοπτικά προς το τέλος του άρθρου) Ετοιμάζουμε πρώτα τη γέμιση 2: Κόβουμε τα πράσα σε ροδέλες. Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι το λάδι... ...και τα κομμένα πράσα. Τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν και να εξατμιστούν εντελώς τα υγρά. Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση και αποσύρουμε από τη φωτιά. Αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει (όσο ετοιμάζουμε τη ζύμη) και θρυμματίζουμε μέσα τη φέτα. Συνεχίζουμε με τη ζύμη: Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ τη μαγιά, το γάλα... ...και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε να διαλυθεί η μαγιά. Αμέσως μετά προσθέτουμε το λάδι. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το γιαούρτι... Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο ΕΔΩ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation