Ριγκατόνι με σέσκουλα και μπλε τυρί
Εύκολη και γρήγορη αυτή η συνταγή, συνδυάζει μοναδικά την ελαφριά πικράδα του σέσκουλου με την ένταση και την αλμύρα του μπλε τυριού. 20' προετοιμασία, 15' μαγείρεμα Σύνολο: 35'Υλικά Μερίδες: 4 500 γρ. ριγκατόνι 2 σκελίδες σκόρδο, σε φετάκια 1 κιλό σέσκουλα, χοντροκομμένα 200 γρ. ροκφόρ (ή άλλο μπλε τυρί), θρυμματισμένο 1/2 κουτ. σούπας θυμάρι ξερό, τριμμένο 100 γρ. παρμεζάνα, χοντροτριμμένη 1 κουτ. σούπας βούτυρο αγελάδας 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο φρεσκοτριμμένο πιπέριΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε ριγκατόνι με σέσκουλα και μπλε τυρί, αρχικά βράζουμε τα ζυμαρικά, σε μια βαθιά κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, 2 λεπτά λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία.Στη συνέχεια, τα στραγγίζουμε και κρατάμε 200 ml από το νερό όπου τα βράσαμε.Στην ίδια κατσαρόλα (άδεια πλέον), ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά.Σοτάρουμε το σκόρδο με τα σέσκουλα για 3-4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να εξατμιστούν τα υγρά...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(658)
- politismos(53)
- Βιβλία(26)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(38)
- Κινηματογράφος(40)
- Μουσική(46)
- Παράξενα(66)
- Τέχνη(50)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.