πριν από  1 ώρα 22 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Στην υφή και τη γεύση μοιάζουν πολύ με τους κουραμπιέδες, καθώς φτιάχνονται με μπόλικο βούτυρο, αλεύρι και αμύγδαλα, απλώς δεν τυλίγονται σε άχνη. Έχουν εύθρυπτη και πολύ αφράτη υφή και σύσταση, και μοσχοβολάνε άρωμα βανίλιας. Μπορείτε να τα σερβίρετε σε πιατελάκι, αλλά εμείς τα προτείνουμε περασμένα σε μια κόκκινη κορδέλα για έξτρα γιορτινή και φινετσάτη εμφάνιση στις πιατέλες μας. Αν θέλουμε, όσο είναι ακόμη ζεστά από τον φούρνο, τα πασπαλίζουμε με άχνη. 15' προετοιμασία 10' ψήσιμο Σύνολο: 25' Υλικά Κομμάτια: για περίπου 24 μπισκότα 200 γρ. βούτυρο αγελαδινό 1 λοβός βανίλιας (τον χαράσσουμε κατά μήκος στη μέση και με ένα μαχαιράκι ξύνουμε και παίρνουμε τα σποράκια από το εσωτερικό του) ή 2 βανιλίνες (όμως το άρωμα δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό της φυσικής βανίλιας) 150 γρ. ζάχαρη 1 αυγό 240 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 75 γρ. αμύγδαλα λευκά, τριμμένα σε σκόνη (ή έτοιμη σκόνη αμυγδάλου - τη βρίσκουμε και ως αλεύρι αμυγδάλου)...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation