GR RS CY
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Επιστημονικές έρευνες που έχουν γίνει σχετικά με τα παντζάρια, έχουν αποδείξει ότι η κατανάλωσή τους είναι ευεργετική για τον οργανισμό μας. Τα παντζάρια είναι πλούσια σε υδατάνθρακες, νιτρικά άλατα, μαγνήσιο, σίδηρο, κάλιο, νάτριο, βιταμίνη C και φυτοθρεπτικά συστατικά όπως η βετανίνη και η βουλγαξανθίνη - το αντιοξειδωτικό που δίνει στα παντζάρια το βαθύ κόκκινο χρώμα τους. Ως εκ τούτου, τα παντζάρια μπορούν να θωρακίσουν τον οργανισμό απέναντι σε αρκετές ασθένειες και συμβάλλουν στην αποφυγή φαρμακευτικής αγωγής. Ενίσχυση της αντοχής Καλά νέα για τους αθλητές και όσους αντιμετωπίζουν καρδιαγγειακά, αναπνευστικά ή προβλήματα στο μεταβολισμό. Έρευνα του πανεπιστημίου του Exeter έδειξε ότι πίνοντας χυμό παντζαριού μπορούμε να ενισχύσουμε τις αντοχές μας ώστε να γυμναζόμαστε 16% περισσότερο. Η υψηλή περιεκτικότητα των παντζαριών σε νιτρικά ιόντα μειώνει τις απαιτήσεις του οργανισμού για οξυγόνο, καθιστώντας την γυμναστική πιο εύκολη.

   ·    πριν από  2 Χρόνια -24 Μήνα  ·    

Oxafies.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ολα τα Άρθρα

Blogs

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ελλάδα

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
16:15
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
Σειρά
Star Channel
16:15
ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ IX
Σειρά
MAD TV
16:00
MAD RADIO TOP 10
Μουσική εκπομπή
MTV
16:00
VICTORIOUS
Σειρά
Βουλή
16:00
ΑΛΜΑΤΑ
Ταινία
ΣΚΑΪ
16:00
ΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Μαγκαζίνο
ΝΕΡΙΤ
15:30
ART BEAT
Μαγκαζίνο
Βουλή
15:00
Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Α' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ
Ντοκιμαντέρ
TV Μακεδονία
14:30
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο

Πρωτοσέλιδα

Palo presentation