ΔΩΔΩΝΗ: η γεύση που μας μεγάλωσε κάνει πράξη τη βιωσιμότητα
Η περίπτωση της ΔΩΔΩΝΗ αποδεικνύει ότι η βιωσιμότητα δεν αποτελεί απλώς μια τάση της εποχής, αλλά μεταφράζεται έμπρακτα σε δράσεις, ενώ παράλληλα αποδεικνύει ότι η αυθεντικότητα μπορεί να συμβαδίζει με την πρόοδο. Υπάρχουν ορισμένες γεύσεις με τις οποίες μεγαλώνεις μαζί. Τις συναντάς στο πρωινό της παιδικής σου ηλικίας, τις Κυριακές στο οικογενειακό τραπέζι, στα πρώτα φοιτητικά σου μαγειρέματα. Η ΔΩΔΩΝΗ είναι μια από αυτές, με προϊόντα που κλείνουν μέσα τους τη νοστιμιά της Ηπείρου και της παράδοσης. Από το 1963, όταν μια μικρή μονάδα παστερίωσης φρέσκου γάλακτος στην Ήπειρο συγκέντρωνε το γάλα των ντόπιων παραγωγών, μέχρι σήμερα που τα προϊόντα της εταιρείας ταξιδεύουν σε περισσότερες από 50 χώρες, έχουν αλλάξει πολλά. Αυτό που δεν άλλαξε όμως είναι η φροντίδα για την πρώτη ύλη, τον τόπο και τους ανθρώπους που συμμετέχουν στην παραγωγή της. Με βαθιές ρίζες στην ηπειρώτικη γη, η ΔΩΔΩΝΗ πατάει γερά στην παράδοση, εξελίσσεται και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(22)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(65)
- Υγεία(298)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.