GR RS CY
  Σήμερα 23.10.14  γιορτάζουν: 
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Tweet Καθε μερος της Ελλαδας εχει και τον δικο της τροπο μαγειρεματος της μαγειριτσας. Στον δικο μου τοπο Λαμια (Ρουμελη) εχουμε την μαγειριτσα σουπα. Ετσι εμαθα απο μικρη να την τρωω και ετσι συνεχιζω.. ΥΛΙΚΑ 1 συκωταρια αρνισια 2 ματσακια φρεσκα κρεμμυδακια μετρια κομμενα χωρις τα πρασινα φυλλα Λιγο ανηθο ((για να μην μας πρασινισει η σουπα) 1 χουφτα ρυζι (καρολινα) 2 αυγα 1-2 λεμονια τον χυμο τους Αλατι Πιπερι Ελαιολαδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πλενουμε την συκωταρια και την βαζουμε σε κατσαρολα με νερο να νεροβρασει για 10 λεπτα να φυγουν οι(ακαθαρσιες). Την σουρωνουμε την πλενουμε και σε ξυλο κοπης την ψιλοκοβουμε οσο μπορουμε σε πολυ ψιλα κομματακια. Βαζουμε σε μια κατσαρολα λιγο ελαιολαδο να ζεσταθει,και ριχνουμε τα κομμενα φρεσκα κρεμμυδακια να σωταριστουν, κατοπιν την συκωταρια την σωταρουμε καλα μαζι με τα κρεμμυδακια, στην συνεχεια ριχνουμε τον ανηθο ανακατευουμε και μετα συμπληρωνουμε 3-4 ποτηρια νερου νερο, ριχνουμε πιπερακι κλεινουμε το...

   ·    πριν από  2 Χρόνια -24 Μήνα  ·    

Nostimessyntagesthsgwgws

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ολα τα Άρθρα

Blogs

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Fitness και Διατροφή

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Πρωτοσέλιδα

Palo presentation