Κοτοφιλετάκια με φυστίκια Αιγίνης
Τα φυστίκια μαζί με το κονιάκ γίνονται ένα εξαιρετικό άλειμμα για το κοτόπουλο, που γίνεται ζουμερό και αρωματισμένο. Συνοδεύουμε με ένα αφράτο ρύζι και μια πράσινη σαλάτα με πορτοκάλι. 15' προετοιμασία, 40' ψήσιμο Σύνολο: 55'Υλικά Μερίδες: 4 800 γρ. φιλέτο από μπούτι κοτόπουλο 300 γρ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας 1 κρεμμύδι ξερό, τριμμένο 100 ml κονιάκ 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 200 γρ. ψίχα φυστικιών Αιγίνης, κοπανισμένη αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένοΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε κοτοφιλετάκια με φυστίκια Αιγίνης, αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.Στη συνέχεια, βάζουμε τα φιλετάκια κοτόπουλου σε ένα ταψάκι και αλατοπιπερώνουμε.Προσθέτουμε την ντομάτα, το κρεμμύδι, το μισό κονιάκ και το ελαιόλαδο.Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 20 λεπτά.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το υπόλοιπο κονιάκ με τα φυστίκια.Βγάζουμε το φαγητό από τον φούρνο και αλείφουμε προσεκτικά τα κομμάτια κοτόπουλου με το μείγμα ξηρών καρπών και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.