πριν από  19 ώρες 7 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η ζύμη κουρού είναι βουτυρένια, θρυπτή σαν μπισκότο και ζυμώνεται εύκολα με το χέρι. Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή με τη νόστιμη προσθήκη λίγης παρμεζάνας, τόσο στη ζύμη όσο και στη γέμιση. 30' προετοιμασία, 30' ψήσιμο, 30' αναμονή Σύνολο: 1 ώρα και 30'Υλικά Τεμάχια: 20 250-300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 150 γρ. γιαούρτι αγελάδας, στραγγιστό 100 γρ. βούτυρο αγελάδας, μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου 50 ml ελαιόλαδο απαλό 2 κουτ. σούπας παρμεζάνα, τριμμένη λίγο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη γέμιση 250 γρ. φέτα πικάντικη, θρυμματισμένη 100 γρ. φρέσκο ανθότυρο μαλακό, θρυμματισμένο 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 αυγό 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος δυόσμος Για την επιφάνεια 1 κρόκος αυγού, ανακατεμένος με 1 κουτ. σούπας φρέσκο γάλα 1-2 κουτ. σούπας σουσάμι ή μαυροσούσαμοΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε τυροπιτάκια κουρού με λίγη παρμεζάνα, αρχικά ανακατεύουμε σε ένα μπολ το...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation