Ζουμερή σοκολατόπιτα με μήλο - χωρίς αλεύρι και χωρίς βούτυρο
istock Υπάρχουν στιγμές που απλώς έχεις ανάγκη κάτι γλυκό, κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις οικεία, χωρίς όμως να σε γεμίσει τύψεις. Κάτι που να συνδυάζει τη σοκολάτα που λατρεύεις με την απλότητα και τη φυσική γλύκα των φρούτων. Εκεί έρχεται το μήλο να μεταμορφώσει μια κλασική σοκολατόπιτα σε μια υγιεινή, αρωματική και ζουμερή απόλαυση. Το μήλο είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά, βοηθά στη ρύθμιση του σακχάρου, στην πέψη και φυσικά, προσφέρει αυτή τη φυσική υγρασία που κάνει κάθε μπουκιά να λιώνει στο στόμα. Αν λοιπόν ψάχνεις ένα γλυκό που θα σε ικανοποιήσει απόλυτα χωρίς να ξεφεύγεις από τη φροντίδα του σώματός σου, αυτό το apple-choco cake από τη διατροφολόγο Σόνια Αλεξίου (@dietitians_lab), είναι η απάντηση. Με μόλις 245 θερμίδες ανά μερίδα, χωρίς αλεύρι, χωρίς βούτυρο και γεμάτη φυτικές ίνες και πρωτείνη, είναι κάτι ανάμεσα σε σοκολατόπιτα και brownie, αλλά στην πραγματικότητα... είναι κάτι καλύτερο! Μια...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.