Τριμμένος πάγος από καρπούζι: Το viral κόλπο του καλοκαιριού που πρέπει να δοκιμάσεις
instagram Ξέρω, στην αρχή ακούγεται λίγο περίεργο - τριμμένος πάγος από καρπούζι; Κι όμως, είναι πιο απλό και πιο δροσιστικό απ' όσο φαντάζεσαι. Αν λατρεύεις το καρπούζι, τότε αυτή η ιδέα θα σου γίνει καλοκαιρινή εμμονή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κόψεις το καρπούζι σου σε φέτες, να το βάλεις στην κατάψυξη και, όταν παγώσει, να το "ξυρίσεις" ή να το τρίψεις σαν πάγο. Το αποτέλεσμα; Ένα παγωμένο, φυσικά γλυκό μείγμα που μπορεί να δώσει μια υπέροχη twist σε ό,τι πίνεις ή και να σταθεί μόνο του σαν γλυκάκι.Πώς θα το κάνεις: 1) Παίρνεις ένα καρπούζι και το κόψεις σε τετράγωνα κομμάτια 2) Στη συνέχεια τα βάζεις στην κατάψυξη μέχρι να "κοκκαλώσει" τελείως 3) Αφού τα βγάλεις από την κατάψυξη, τα τρίβεις μέσα σε ένα μπολ 4) Αν θες μπορείς να το διατηρήσεις έτσι, αλλίως μπορείς να ρίξεις λίγο σιρόπι από πάνω και κάποιες σταγόνες από λάιμ και να το φαςΙδέες για να το χρησιμοποιήσεις Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αντί για κλασικό πάγο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Με δύο μόλις υλικά το καρπούζι θα μείνει φρέσκο και αναλλοίωτο όπως την πρώτη μέρα που το έκοψες. Το καρπούζι είναι το απόλυτο καλοκαιρινό φρούτο, αλλά δυστυχώς δεν διατηρείται φρέσκο για πολύ μόλις κοπεί. Αν θες να απολαύσεις κάθε φέτα του μέχρι την τελευταία σταγόνα χωρίς να χαλάσει, τότε ακολούθησε αυτό το απλό αλλά αποτελεσματικό tip: Τι θα χρειαστείς: 1 σκελίδα...
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι: 1 καρπούζι, κρύο 400 γρ. σαντιγί 70 γρ. φρούτα, της αρεσκείας σας Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
Το βλέπεις, το μυρίζεις, το δοκιμάζεις και... είναι επίσημο: το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε! Το καρπούζι είναι κάτι παραπάνω από ένα φρουτένιο φλερτ με την παραλία. Είναι το απόλυτο juicy boost για τον οργανισμό σου. Ναι, καλά άκουσες: κάθε μπουκιά είναι γεμάτη με θρεπτικά στοιχεία που κάνουν καλό στο σώμα, το δέρμα και (πίστεψέ μας) την ψυχολογία σου. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Σαν...
Έχουμε συνηθίσει τα καρπούζια να έχουν αυτό το κατακόκκινο χρώμα. "Βγαίνουν" όμως και σε άλλο χρώμα. Μπορεί να μην το βλέπουμε συχνά, αλλά υπάρχει! Υπάρχουν κίτρινα καρπούζια, τα οποία καλλιεργούνται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μικρομάνη Μεσσηνίας τα τελευταία τρία χρόνια. Η γεύση του είναι αρκετά γλυκιά και δεν περιέχει κουκούτσια, όπως το γνωστό κόκκινο...
Όταν έρχεται το καλοκαίρι, πολλοί άνθρωποι καταλήγουν να τρώνε καρπούζι κάθε μέρα Άκουσε το άρθρο loading audio 00.00/ Newsbomb15 Ιουλίου 2025 · 07:22 ΥΓΕΙΑ 4' 0 σχόλια URL COPIED Συχνά εμφανίζονται στο διαδίκτυο ακραίες δίαιτες που υπόσχονται γρήγορα αποτελέσματα, ειδικά για απώλεια βάρους και την αποκαλούμενη "αποτοξίνωση του σώματος". Μία από τις πιο δημοφιλείς...
Η δίαιτα με καρπούζι υπόσχεται γρήγορη αποτοξίνωση και απώλεια βάρους. Τι λένε οι διατροφολόγοι για τα οφέλη και τους κινδύνους αυτής της τάσης; Η επονομαζόμενη δίαιτα με καρπούζι κερδίζει συνεχώς έδαφος στο διαδίκτυο, κυρίως στα social media, ως μια "γρήγορη" και "εύκολη" λύση για αποτοξίνωση και απώλεια βάρους. Όμως, τι ισχύει πραγματικά; Είναι ασφαλές να...
Πώς ωφελεί τον οργανισμό, ποιος είναι ο συνδυασμός που "απαγορεύεται" να κάνουμε Το καρπούζι ανήκει στην οικογένεια των κολοκυνθοειδών και καλλιεργείται σε ευρεία κλίμακα σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, υπάρχουν περισσότερες από 1.000 ποικιλίες. Οι ιστορικοί διαφωνούν σχετικά με την προέλευσή του, αν και πολλοί την αποδίδουν σε διάφορες περιοχές της Αφρικής. Οι ειδικοί...
Με τη ζουμερή χρυσαφένια σάρκα του και την έντονη γλυκύτητα το κίτρινο καρπούζι, δεν είναι μόνο νόστιμο, αλλά και ιδιαίτερα ευεργετικό για την υγεία. Το κίτρινο καρπούζι, αν και σπάνιο και εξωτικό στην όψη, είναι ένα φυσικό διατροφικό διαμάντι που καλλιεργείται στην Θουρία της Καλαμάτας και όποιος το έχει δοκιμάσει έχει ξετρελαθεί από την γλυκάδα αλλά και τα...
Μαρία Βασιλείου | email: [email protected] Το καρπούζι αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά φρούτα του καλοκαιριού. Είτε στην λαϊκή, είτε στο σούπερ μάρκετ, τα καρπούζια με κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά θα είναι τα καλύτερα της παρτίδας. Να σημειωθεί κιόλας, πως το συγκεκριμένο φρούτο δεν ωριμάζει μετά την συγκομιδή του, όπως συμβαίνει για παράδειγμα με την μπανάνα.
Δροσερό, γλυκό και ελαφρύ, το καρπούζι είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε ώρα μιας ζεστής καλοκαιρινής ημέρας, στο πρωινό τραπέζι, μετά από μια βουτιά στη θάλασσα, ως επιδόρπιο μετά από ένα μεσημεριανό γεύμα. Ωστόσο, όσο κι αν απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας φρούτο πολλές φορές μας έχει απογοητεύσει. Δεν χωράει αμφιβολία πως το άγουρο και στυφό καρπούζι δεν έχει καμία...
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(16)
- Άμυνα(51)
- Αστυνομικά(77)
- Εκπαίδευση(175)
- Εργασία(74)
- Θρησκεία(11)
- Κοινωνία(555)
- Νομικά(16)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(567)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.