πριν από  11 ώρες 0 λεπτά

Onmed.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Νέα έρευνα υποδηλώνει ότι η απλή μυρωδιά λιπαρών τροφών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όπως μπέικον και τηγανητά φαγητά, μπορεί να επηρεάσει τον μεταβολικό προγραμματισμό του εμβρύου και να αυξήσει τον μακροπρόθεσμο κίνδυνο υπερβολικού βάρους και παχυσαρκίας ως παιδί. 22 SHARES Bigstock Αυτά τα ευρήματα προέρχονται από μια σειρά νευροβιολογικών και μεταβολικών μελετών, που διεξήχθησαν σε ποντίκια και δημοσιεύθηκαν στο Nature, αποκαλύπτοντας μια εκπληκτική σύνδεση μεταξύ της οσφρητικής έκθεσης της μητέρας και της ανάπτυξης οδών, που σχετίζονται με την παχυσαρκία στο παιδί!Τι δείχνει η νέα έρευνα για τις μυρωδιές στην εγκυμοσύνη και τον κίνδυνο παχυσαρκίας του παιδιού Οι μελέτες, που έγιναν στο Ινστιτούτο Μεταβολικής Έρευνας του Max Planck, καταδεικνύουν ότι η έκθεση της μητέρας στην μυρωδιά λιπαρών τροφών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να μεταβάλει τα αναπτυσσόμενα εγκεφαλικά κυκλώματα του παιδιού με τρόπους που το...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation