πριν από  16 ώρες 13 λεπτά

Makeleio.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Καθώς η υγεία των οστών αποτελεί ολοένα και μεγαλύτερη ανησυχία με την πάροδο των χρόνων, οι ειδικοί της διατροφής και της ορθοπεδικής στρέφουν το βλέμμα τους σε ένα ταπεινό γαλακτοκομικό προϊόν, που φαίνεται να προσφέρει περισσότερα από όσα πιστεύαμε. Μια πρόσφατη ανάλυση του Prevention φέρνει στο προσκήνιο τις απλές, καθημερινές επιλογές που μπορούν να προστατεύσουν την οστική αντοχή, ιδιαίτερα μετά τα 50, όταν η απώλεια οστού επιταχύνεται σημαντικά. Η φυσική φθορά που ξεκινά μετά τα 50 Σύμφωνα με το Εθνικό Συμβούλιο για τη Γήρανση, η οστική πυκνότητα αρχίζει να μειώνεται γρηγορότερα μετά τα 50, αυξάνοντας τον κίνδυνο για οστεοπενία και οστεοπόρωση. Η κατάσταση είναι ακόμη πιο έντονη για τις γυναίκες: το Ίδρυμα για την Υγεία των Οστών και την Οστεοπόρωση αναφέρει ότι στα χρόνια που ακολουθούν την εμμηνόπαυση η οστική πυκνότητα μπορεί να μειωθεί έως και 20%, καθιστώντας την ενίσχυση των οστών κρίσιμο θέμα υγείας. Η διαιτολόγος Amy...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Υγεία
    Palo presentation