Το τρόφιμο που θωρακίζει "αθόρυβα" τα οστά σε κάθε ηλικία... δεν είναι το γάλα!
Καθώς η υγεία των οστών αποτελεί ολοένα και μεγαλύτερη ανησυχία με την πάροδο των χρόνων, οι ειδικοί της διατροφής και της ορθοπεδικής στρέφουν το βλέμμα τους σε ένα ταπεινό γαλακτοκομικό προϊόν, που φαίνεται να προσφέρει περισσότερα από όσα πιστεύαμε. Μια πρόσφατη ανάλυση του Prevention φέρνει στο προσκήνιο τις απλές, καθημερινές επιλογές που μπορούν να προστατεύσουν την οστική αντοχή, ιδιαίτερα μετά τα 50, όταν η απώλεια οστού επιταχύνεται σημαντικά. Η φυσική φθορά που ξεκινά μετά τα 50 Σύμφωνα με το Εθνικό Συμβούλιο για τη Γήρανση, η οστική πυκνότητα αρχίζει να μειώνεται γρηγορότερα μετά τα 50, αυξάνοντας τον κίνδυνο για οστεοπενία και οστεοπόρωση. Η κατάσταση είναι ακόμη πιο έντονη για τις γυναίκες: το Ίδρυμα για την Υγεία των Οστών και την Οστεοπόρωση αναφέρει ότι στα χρόνια που ακολουθούν την εμμηνόπαυση η οστική πυκνότητα μπορεί να μειωθεί έως και 20%, καθιστώντας την ενίσχυση των οστών κρίσιμο θέμα υγείας. Η διαιτολόγος Amy...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(22)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(65)
- Υγεία(298)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.