πριν από  4 ώρες 36 λεπτά

Tovima.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Φέτος, περισσότερο από ποτέ, τα γιορτινά τραπέζια δεν είναι απλώς όμορφα στρωμένα· είναι γεμάτα ζωή. Γεμάτα πρόσωπα που αγαπάμε, στιγμές που κρατούν για χρόνια και γεύσεις που μας ταξιδεύουν. Σε αυτήν ακριβώς τη γιορτινή ατμόσφαιρα μάς προσκαλεί το νέο χριστουγεννιάτικο τεύχος του περιοδικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου με το ΒΗΜΑ. Σε μια έκδοση που τιμά την αυθεντικότητα της ελληνικής μαγειρικής, την εποχικότητα και τη βαθιά ριζωμένη παράδοση, 25 σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα γιορτινό αφιέρωμα-ύμνο στη νοστιμιά. Με πρώτες ύλες που ευωδιάζουν χειμώνα-ζουμερά μήλα και κυδώνια, καρύδια, κράνα και καρπούς του βουνού, αποξηραμένα σύκα, κάστανα, χουρμάδες και δαμάσκηνα-οι συνταγές τους γεμίζουν κατσαρόλες και γάστρες με γεύσεις που αναδύουν θαλπωρή, παράδοση και αγάπη. Πιάτα που απλώνονται στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σαν μια τρυφερή υπόσχεση ότι οι γιορτές είναι εδώ για να μας...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation