πριν από  13 ώρες 37 λεπτά

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Τα ψητά ροδάκινα, ελαφρά καραμελωμένα, είναι θαυμάσιος και πάρα πολύ εύκολος τρόπος να αναβαθμίσετε το παγωτό βανίλια, αλλά και το κλασικό γιαούρτι του πρωινού ή του απογεύματος, προσθέτοντάς τους φυσικό άρωμα και γεύση καλοκαιριού. Μπορείτε ακόμη να σερβίρετε ροδάκινα ψητά με συνοδευμένα με λίγη σαντιγί ή ξινόκρεμα και ξηρούς καρπούς. Ψητά γίνονται και άλλα πυρηνόκαρπα φρούτα, όπως τα νεκταρίνια, τα βερίκοκα και τα φρέσκα δαμάσκηνα. Πώς γίνονται τα ψητά ροδάκινα Πλένετε τα ροδάκινα πολύ καλά, τα κόβετε στη μέση και αφαιρείτε τα κουκούτσια χωρίς να τα ξεφλουδίσετε. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200°C. Τοποθετείτε τα ροδάκινα σε ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί με το κομμένο τμήμα προς τα επάνω. Πασπαλίζετε κάθε μισό ροδάκινο με λίγη καφέ ζάχαρη, ελάχιστη κανέλα και λίγο μέλι. Αν θέλετε, προσθέτετε λίγες σταγόνες λεμόνι και λίγο καρδάμωμο, μπαχαρικό που τους πάει πού. Ψήνετε στο φούρνο για 20' ή έως ότου τα ροδάκινα μαλακώσουν και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation