πριν από  4 ώρες 18 λεπτά

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Θες σίγουρο τρόπο για να πετύχεις πίτες και τάρτες που παραμένουν εξίσου καλοψημένες και τραγανές από την πάνω πλευρά όσο και από την κάτω; Ειδικά τις γιορτινές ημέρες, όταν η κουζίνα παίρνει φωτιά και που -όπως και να το κάνεις- όλο και κάτι θα μαγειρέψεις που δεν συνηθίζεις τον υπόλοιπο χρόνο, το φούρνισμα μια πίτας ή μιας τάρτας μπορεί να σε προβληματίσει. Και συνήθως ο προβληματισμό έχει να κάνει με το αν θα ψηθεί σωστά από κάτω και δεν θα βγει η βάση νωπή και μαλακή σαν άψητο ζυμάρι. Με δυο τρεις απλές τεχνικές και μικρά μυστικά μπορείς να αποφεύγετε υγρές, μισοψημένες ζύμες και να απολαύσεις τα άψογα αποτελέσματα που ονειρεύεσαι.4 μυστικά για τέλειο ψήσιμο της πίτας και της τάρτας πάνω-κάτω Για να ετοιμάσεις μια άψογα ψημένη σπιτική τάρτα ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές. Οι 3 πρώτες αφορούν κάθε πίτα -αλμυρή ή γλυκιά, με δικό σου ή έτοιμο φύλλο. Η τέταρτη αφορά ειδικά τις αλμυρές τάρτες και κις. 1. Ξεκίνα από την πιο χαμηλή...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation