Συμβουλές και tips - 3+1 μυστικά για πίτες και τάρτες τέλεια ψημένες και από την κάτω πλευρά
Θες σίγουρο τρόπο για να πετύχεις πίτες και τάρτες που παραμένουν εξίσου καλοψημένες και τραγανές από την πάνω πλευρά όσο και από την κάτω; Ειδικά τις γιορτινές ημέρες, όταν η κουζίνα παίρνει φωτιά και που -όπως και να το κάνεις- όλο και κάτι θα μαγειρέψεις που δεν συνηθίζεις τον υπόλοιπο χρόνο, το φούρνισμα μια πίτας ή μιας τάρτας μπορεί να σε προβληματίσει. Και συνήθως ο προβληματισμό έχει να κάνει με το αν θα ψηθεί σωστά από κάτω και δεν θα βγει η βάση νωπή και μαλακή σαν άψητο ζυμάρι. Με δυο τρεις απλές τεχνικές και μικρά μυστικά μπορείς να αποφεύγετε υγρές, μισοψημένες ζύμες και να απολαύσεις τα άψογα αποτελέσματα που ονειρεύεσαι.4 μυστικά για τέλειο ψήσιμο της πίτας και της τάρτας πάνω-κάτω Για να ετοιμάσεις μια άψογα ψημένη σπιτική τάρτα ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές. Οι 3 πρώτες αφορούν κάθε πίτα -αλμυρή ή γλυκιά, με δικό σου ή έτοιμο φύλλο. Η τέταρτη αφορά ειδικά τις αλμυρές τάρτες και κις. 1. Ξεκίνα από την πιο χαμηλή...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(569)
- politismos(37)
- Βιβλία(13)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(32)
- Κινηματογράφος(27)
- Μουσική(21)
- Παράξενα(44)
- Τέχνη(99)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.