Τα φρούτα και τα λαχανικά που πρέπει να καταναλώνονται με τη φλούδα
Είναι χαρακτηριστικό ότι η φλούδα παρέχει το 33% των φυτικών ινών Όλοι μας γνωρίζουμε πως τα ωφέλιμα συστατικά πολλών φρούτων και λαχανικών βρίσκονται στη φλούδα τους. Η... συγκέντρωση αντιοξειδωτικών, φυτικών ινών, βιταμινών και ιχνοστοιχείων είναι μεγαλύτερη στη φλούδα σε σχέση με τη σάρκα του φρούτου ή του λαχανικού. Είναι χαρακτηριστικό ότι η φλούδα παρέχει το 33% των φυτικών ινών και 328 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά. Κατά συνέπεια, το ξεφλούδισμα αφαιρεί τις παραπάνω θρεπτικές ουσίες που συμβάλλουν στην βελτίωση της υγείας. Δείτε τα 14 φρούτα και λαχανικά που πρέπει να καταναλώνονται με την φλούδα: Ροδάκινα: Τα ροδάκινα περιέχουν χλωρογενικό οξύ, ένα από τα σημαντικότερα αντιοξειδωτικά στοιχεία που υπάρχουν στη φύση, καθώς προλαμβάνει την αύξηση του βάρους, την αντίσταση στην ινσουλίνη και τη συσσώρευση λίπους στο συκώτι. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας, η κατανάλωση μόνο της σάρκας του ροδάκινου μειώνει την λήψη...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(34)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(46)
- Θεσσαλία(285)
- Θεσσαλονίκη(50)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(170)
- Μακεδoνία(23)
- Πελοπόννησος(96)
- Στερεά Ελλάδα(119)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.