Το πιο εύκολο τιραμισού που έχετε φτιάξει ποτέ
Θεϊκό γλυκό έτοιμο σε χρόνο μηδέν! Υλικά3 κ. γλ. στιγμιαίο καφέ σε κόκκους3 κ. σ. λικέρ καφέ250 γρ. τυρί μασκαρπόνε 85 γρ. συμπυκνωμένο γάλα1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας4- 6 μπισκότα σαβαγιάρ1 κ. σ. κακάο ΕκτέλεσηΑνακατέψτε τους κόκκους του καφέ με 2 κουταλιές της σούπας βραστό νερό σε μια μεγάλη κανάτα.Προσθέστε το λικέρ καφέ και 75 ml κρύο νερό. Αδειάστε σε ένα ρηχό πιάτο και αφήστε το στην άκρη.Φτιάξτε τη στρώση κρέμας χτυπώντας το μασκαρπόνε, το συμπυκνωμένο γάλα και το εκχύλισμα βανίλιας με ένα ηλεκτρικό σύρμα μέχρι να γίνει παχύρρευστο και λείο.Σπάστε τα μπισκότα σαβαγιάρ σε δύο ή τρία κομμάτια και μουλιάστε τα στο μείγμα του καφέ για λίγα δευτερόλεπτα.Βάλτε μερικά κομμάτια από τα εμποτισμένα με καφέ μπισκότα στον πάτο δύο ποτηριών κρασιού ή παγωτού και από πάνω ρίξτε την κρέμα. Κοσκινίστε με το κακάο και τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα πριν το σερβίρισμα.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(34)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(46)
- Θεσσαλία(285)
- Θεσσαλονίκη(50)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(170)
- Μακεδoνία(23)
- Πελοπόννησος(96)
- Στερεά Ελλάδα(119)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.