Julien Royer: Οπτική τελειότητα και βιωσιμότητα είναι έννοιες αντίθετες στη γαστρονομία
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Cnn.gr
O 3άστερος σεφ Julien Royer βρέθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στα Stirring Stars του Mandarin Oriental, Costa Navarino, μαζί με τον Bertrand Valegeas, και μίλησε αποκλειστικά στο CNN Greece. Ένας από τους πλέον "παρασημοφορεμένους" σεφ στον κόσμο, ο Julien Royer είναι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Odette στη Σιγκαπούρη, το οποίο εκτός της ανώτατης διάκρισης του Οδηγού......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(612)
- politismos(55)
- Βιβλία(46)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(52)
- Κινηματογράφος(116)
- Μουσική(54)
- Παράξενα(41)
- Τέχνη(41)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.