Kρέπες γεμιστές με μοσχαρίσιο κιμά (μπιλιντζίκ)

Kathimerini.gr



Δοκιμάσαμε το μπιλιντζίκ στο σπίτι της Μανουσάκ Τσουκαλά, μιας αρχόντισσας Αρμένισσας, στην Παλαιά Κοκκινιά. Περιτριγυρισμένη από μισή ντουζίνα γυναίκες κάθε ηλικίας και από τον Έλληνα σύζυγό της, η κ. Τσουκαλά μάς διήθγηθηκε την οικογενειακή ιστορία της και μας μαγείρεψε τις θεϊκές συνταγές της. 30' προετοιμασία 40' ψήσιμο Σύνολο: 1 ώρα και 10'Υλικά Τεμάχια: 25-30 Για τις κρέπες1 λίτρο φρέσκο......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός