Μελομακάρονα κλασικά

Kathimerini.gr



Η κλασική συνταγή για μελομακάρονα, όπως τη φτιάχνει ο Κωστής Κωστάκης του "Α λα Γκρεκ" - ένας από τους πιο έμπειρους τεχνίτες της παραδοσιακής ζύμης. 40' προετοιμασία, 40' ψήσιμο Σύνολο: 1 ώρα και 20'Υλικά Βάρος: 2,5 κιλά Για τη ζύμη περίπου 1.200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή μαλακό 600 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 150 ml χυμός πορτοκαλιού ξύσμα από 1 πορτοκάλι 150 ml κονιάκ 200 γρ....

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός