Ριγκατόνι με σέσκουλα και μπλε τυρί
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Εύκολη και γρήγορη αυτή η συνταγή, συνδυάζει μοναδικά την ελαφριά πικράδα του σέσκουλου με την ένταση και την αλμύρα του μπλε τυριού. 20' προετοιμασία, 15' μαγείρεμα Σύνολο: 35'Υλικά Μερίδες: 4 500 γρ. ριγκατόνι 2 σκελίδες σκόρδο, σε φετάκια 1 κιλό σέσκουλα, χοντροκομμένα 200 γρ. ροκφόρ (ή άλλο μπλε τυρί), θρυμματισμένο 1/2 κουτ. σούπας θυμάρι ξερό, τριμμένο 100 γρ. παρμεζάνα, χοντροτριμμένη 1......
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(658)
- politismos(53)
- Βιβλία(26)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(38)
- Κινηματογράφος(40)
- Μουσική(46)
- Παράξενα(66)
- Τέχνη(50)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.