Ριγκατόνι με σέσκουλα και μπλε τυρί

Kathimerini.gr



Εύκολη και γρήγορη αυτή η συνταγή, συνδυάζει μοναδικά την ελαφριά πικράδα του σέσκουλου με την ένταση και την αλμύρα του μπλε τυριού. 20' προετοιμασία, 15' μαγείρεμα Σύνολο: 35'Υλικά Μερίδες: 4 500 γρ. ριγκατόνι 2 σκελίδες σκόρδο, σε φετάκια 1 κιλό σέσκουλα, χοντροκομμένα 200 γρ. ροκφόρ (ή άλλο μπλε τυρί), θρυμματισμένο 1/2 κουτ. σούπας θυμάρι ξερό, τριμμένο 100 γρ. παρμεζάνα, χοντροτριμμένη 1......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Πολιτισμός