Πιο ακριβό και από το χαβιάρι το μοσχαρίσιο κρέας στην Ελλάδα: Πάει για 24 ευρώ το κιλό - Στα έξι ευρώ "πετάει" το σουβλάκι
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Tanea.gr
Πιο ακριβό και από το χαβιάρι γίνεται μέρα με τη μέρα το μοσχαρίσιο κρέας. Καθώς η τιμή του ξεκινά από τα 17 ευρή και οδεύει ακάθεκτη προς τα 24, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι δεν είναι σε θέση να προμηθεύονται έστω ένα κιλό για το οικογενειακό τραπέζι, πάνω από μία φορά το μήνα. Αγρότες και κτηνοτρόφοι αποχώρησαν από την Αθήνα με σκληρές προειδοποιήσεις για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της......
Άρθρα






Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.