Πιο ακριβό και από το χαβιάρι το μοσχαρίσιο κρέας στην Ελλάδα: Πάει για 24 ευρώ το κιλό - Στα έξι ευρώ "πετάει" το σουβλάκι

Tanea.gr



Πιο ακριβό και από το χαβιάρι γίνεται μέρα με τη μέρα το μοσχαρίσιο κρέας. Καθώς η τιμή του ξεκινά από τα 17 ευρή και οδεύει ακάθεκτη προς τα 24, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι δεν είναι σε θέση να προμηθεύονται έστω ένα κιλό για το οικογενειακό τραπέζι, πάνω από μία φορά το μήνα. Αγρότες και κτηνοτρόφοι αποχώρησαν από την Αθήνα με σκληρές προειδοποιήσεις για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Οικονομία