Κολοκυθάκια... σκορδαλιά, δηλαδή γεμιστά με σκόρδο
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Τα κολοκυθάκια τηγανίζονται μέχρι να ροδίσουν και λούζονται με σάλτσα από ώριμες ντομάτες. Είναι μια παλιά καλοκαιρινή μυλοποταμίτικη συνταγή που η Κλειώ Σηφάκη, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαράζου, φίλη της Ελένης Ζωπιάκη, έμαθε από τη μητέρα της κι εκείνη από τη δική της. Γεννήθηκε από τη μεγάλη αφθονία των κολοκυθιών σε κάθε μποστάνι, ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού. 20' προετοιμασία......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.