Κολοκυθάκια... σκορδαλιά, δηλαδή γεμιστά με σκόρδο

Kathimerini.gr



Τα κολοκυθάκια τηγανίζονται μέχρι να ροδίσουν και λούζονται με σάλτσα από ώριμες ντομάτες. Είναι μια παλιά καλοκαιρινή μυλοποταμίτικη συνταγή που η Κλειώ Σηφάκη, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαράζου, φίλη της Ελένης Ζωπιάκη, έμαθε από τη μητέρα της κι εκείνη από τη δική της. Γεννήθηκε από τη μεγάλη αφθονία των κολοκυθιών σε κάθε μποστάνι, ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού. 20' προετοιμασία......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness