Πατατοκεφτέδες με πικάντικο τυρί
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Ισίδωρος Ρισκάκης 10.06.2025 • 15:30 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Η ποσότητα του κορν φλάουρ για το μείγμα είναι ενδεικτική και σχετική, και εξαρτάται από το πόσο αμυλώδεις είναι οι πατάτες που θα χρησιμοποιήσουμε. Το βασικό είναι να φτιάξουμε ένα μείγμα που να πλάθεται, σφιχτούτσικο, αλλά όχι κολλώδες. Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα μαγειρεύουμε τις πατάτες στον ατμό, για να απορροφήσουν λιγότερο νερό......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.