Πατατοκεφτέδες με πικάντικο τυρί

Kathimerini.gr



Ισίδωρος Ρισκάκης 10.06.2025 • 15:30 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Η ποσότητα του κορν φλάουρ για το μείγμα είναι ενδεικτική και σχετική, και εξαρτάται από το πόσο αμυλώδεις είναι οι πατάτες που θα χρησιμοποιήσουμε. Το βασικό είναι να φτιάξουμε ένα μείγμα που να πλάθεται, σφιχτούτσικο, αλλά όχι κολλώδες. Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα μαγειρεύουμε τις πατάτες στον ατμό, για να απορροφήσουν λιγότερο νερό......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness