Τυροπιτάκια κουρού με λίγη παρμεζάνα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Η ζύμη κουρού είναι βουτυρένια, θρυπτή σαν μπισκότο και ζυμώνεται εύκολα με το χέρι. Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή με τη νόστιμη προσθήκη λίγης παρμεζάνας, τόσο στη ζύμη όσο και στη γέμιση. 30' προετοιμασία, 30' ψήσιμο, 30' αναμονή Σύνολο: 1 ώρα και 30'Υλικά Τεμάχια: 20 250-300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 150 γρ. γιαούρτι αγελάδας, στραγγιστό 100 γρ. βούτυρο......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.