Γιατί ακρίβυνε τόσο πολύ το βούτυρο και μαζί του τα κρουασάν
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Η έλλειψη σταθερού εφοδιασμού και οι αυξημένες τιμές προκαλούν αναστάτωση στον χώρο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, όχι μόνο στη Γαλλία αλλά παγκοσμίως. Παγκόσμια έλλειψη βουτύρου Περίπου το 70% των παγκόσμιων εξαγωγών βουτύρου προέρχεται από την Ευρώπη και τη Νέα Ζηλανδία. Ωστόσο, και οι δύο αυτές περιοχές ξεκίνησαν το 2025 με πολύ χαμηλά αποθέματα. Οι τιμές έχουν φτάσει σε ιστορικά......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(21)
- Άμυνα(61)
- Αστυνομικά(101)
- Εκπαίδευση(179)
- Εργασία(88)
- Θρησκεία(6)
- Κοινωνία(558)
- Νομικά(4)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(567)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.