Γιατί τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου;
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Τα δεδομένα δείχνουν ότι η διατροφή που περιλαμβάνει υψηλό ποσοστό τέτοιων προϊόντων επηρεάζει άμεσα τη μακροχρόνια υγεία και τη διάρκεια ζωής. Συγκεκριμένα, η κατανάλωση μόλις 10% περισσότερων υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων όπως το συσκευασμένο ψωμί, τα έτοιμα γεύματα και τα γλυκά αρτοσκευάσματα αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου πριν από την ηλικία των 75 ετών κατά περίπου 3%, σύμφωνα με έρευνες που......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(24)
- Άμυνα(71)
- Αστυνομικά(104)
- Εκπαίδευση(154)
- Εργασία(94)
- Θρησκεία(4)
- Κοινωνία(507)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(523)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.