Πόσο κακό κάνει η μεγάλη κατανάλωση κόκκινου κρέατος

Newsbeast.gr



Αυξημένο κίνδυνο πρόωρου θανάτου από σοβαρές νόσους αντιμετωπίζουν όσοι αυξάνουν την κατανάλωση κόκκινου κρέατος, ιδιαίτερα επεξεργασμένου, σύμφωνα με μια νέα μεγάλη αμερικανο-κινεζική επιστημονική έρευνα. Τα αποτελέσματα της μελέτης, που δημοσιεύτηκαν στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό "British Medical Journal (BMJ)", δείχνουν πως η υψηλή κατανάλωση κόκκινου κρέατος (μοσχάρι, χοιρινό, αρνί)......

 

Άρθρα

Blogs

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Ροή videos

Από την ενότητα: Υγεία
  • Σωστή στάση σώματος

    πριν από 22 ώρες 3 λεπτά

  • Διατάσεις σπονδυλικής στήλης

    πριν από 22 ώρες 3 λεπτά

  • U.S. Charges Russian FSB Officers & Their Criminal Conspirators for Hacking Yahoo...

    πριν από 22 ώρες 33 λεπτά

Από την ενότητα: Υγεία

Πρωτοσέλιδα