Παπάγια: Ένα εξωτικό και νόστιμο φρούτο
Παπάγια, ένα εντυπωσιακό εξωτικό φυτό με καταγωγή από το Μεξικό και τη Νότια Αμερική που καλλιεργείται για τους λαχταριστούς καρπούς του. O καρπός της παπάγια έχει κιτρινο-πορτοκαλί χρώμα με ιδιαίτερη γεύση που θυμίζει κάτι ανάμεσα σε πεπόνι και ανανά. Τρώγεται φρέσκια αφού καθαρίσουμε τη φλούδα, τρώγεται επίσης αποξηραμένη, καθώς και μαγειρεμένη σε διάφορες συνταγές. Η παπάγια έχει υψηλή διατροφικη αξία, είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά στοιχεία, βιταμίνες και φυτικές ίνες, ενώ παράλληλα είναι κατάλληλη για δίαιτα αφού διαθέτει ελάχιστες θερμίδες. Εξαιρετικά δημοφιλές φυτό στη Νότια-Ανατολική Ασία, η παπάγια έχει δενδροειδής μορφή, φτάνει σε ανάπτυξη συνήθως τα 4-5 μέτρα και έχει χαρακτηριστικά φύλλα που σχηματίζονται στην κορυφή του φυτού και ξεπερνούν σε διάμετρο το μισό μέτρο. 1. Σε τι συνθήκες αναπτύσσεται η καλλιέργεια παπάγια; H παπάγια καλλιεργείται σε τροπικές και υποτροπικές περιοχές, καθώς χρειάζεται ήπιο χειμώνα για να...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(16)
- Άμυνα(51)
- Αστυνομικά(77)
- Εκπαίδευση(175)
- Εργασία(74)
- Θρησκεία(11)
- Κοινωνία(555)
- Νομικά(16)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(567)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.