πριν από  16 ώρες 2 λεπτά

Olympia.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Παπάγια, ένα εντυπωσιακό εξωτικό φυτό με καταγωγή από το Μεξικό και τη Νότια Αμερική που καλλιεργείται για τους λαχταριστούς καρπούς του. O καρπός της παπάγια έχει κιτρινο-πορτοκαλί χρώμα με ιδιαίτερη γεύση που θυμίζει κάτι ανάμεσα σε πεπόνι και ανανά. Τρώγεται φρέσκια αφού καθαρίσουμε τη φλούδα, τρώγεται επίσης αποξηραμένη, καθώς και μαγειρεμένη σε διάφορες συνταγές. Η παπάγια έχει υψηλή διατροφικη αξία, είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά στοιχεία, βιταμίνες και φυτικές ίνες, ενώ παράλληλα είναι κατάλληλη για δίαιτα αφού διαθέτει ελάχιστες θερμίδες. Εξαιρετικά δημοφιλές φυτό στη Νότια-Ανατολική Ασία, η παπάγια έχει δενδροειδής μορφή, φτάνει σε ανάπτυξη συνήθως τα 4-5 μέτρα και έχει χαρακτηριστικά φύλλα που σχηματίζονται στην κορυφή του φυτού και ξεπερνούν σε διάμετρο το μισό μέτρο. 1. Σε τι συνθήκες αναπτύσσεται η καλλιέργεια παπάγια; H παπάγια καλλιεργείται σε τροπικές και υποτροπικές περιοχές, καθώς χρειάζεται ήπιο χειμώνα για να...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτική
    Palo presentation