Μούχλα στο φαγητό: Δείτε ποιες τροφές μπορείτε να καταναλώσετε και ποιες πρέπει να πετάξετε
Newsroom | email: info@pronews.gr Στους περισσότερους αν όχι σε όλους έχει τύχει να βρούμε στο ψυγείο μας φαγητά που έχουν βγάλει μούχλα, ωστόσο ποια μπορούμε να καταναλώσουμε και ποια πρέπει να πετάξουμε; Η δρ Ailsa Hocking από τον οργανισμό "CSIRO Food and Nutritional Sciences" εξηγεί τι ακριβώς πρέπει να γνωρίζουμε σχετικά με το μουχλιασμένο φαγητό. Το σκληρό τυρί είναι ένα από τα λίγα τρόφιμα όπου μπορείτε να κόψετε την μούχλα και να το καταναλώσετε με ασφάλεια. Η χαμηλή του περιεκτικότητα σε υγρασία και η πυκνή του δομή σημαίνει ότι μούχλα επιβιώνει συνήθως μόνο στην επιφάνεια, αντί να εξαπλώνεται μέσα στο τυρί. Αλλά και πολλά άλλα τρόφιμα, συμπεριλαμβανομένου του μουχλιασμένου ψωμιού, είναι καλύτερα να τα πετάμε. Εκτός του ότι η μούχλα μπορεί να επεκταθεί πέραν των περιοχών που μπορείτε να δείτε, αλλά σε ένα τρόφιμο με αρκετή υγρασία, όπως το γιαούρτι, μπορεί επίσης να έχει αναπτύξει επιβλαβή βακτήρια που συνδέονται με σοβαρή...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(681)
- politismos(66)
- Βιβλία(28)
- Βιντεοπαιχνίδια(3)
- Θέατρο & Χορός(41)
- Κινηματογράφος(42)
- Μουσική(41)
- Παράξενα(48)
- Τέχνη(102)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.