Αβοκάντο: Το μυστικό για να μην μαυρίζει ποτέ
Πώς να αποθηκεύσετε ολόκληρα αβοκάντο Το αβοκάντο έχει εξελιχθεί σε καθημερινό... πρωταγωνιστή στα πιάτα μας. Από τοστ μέχρι σαλάτες και σνακ, η κρεμώδης υφή του και η απαλή γεύση του το κάνουν ακαταμάχητο. Όμως, όσο εύκολο είναι να γεμίσει κανείς τη σακούλα με "πράσινο χρυσό", άλλο τόσο δύσκολο είναι να το καταναλώσει πριν σαπίσει. Αν σας έχει τύχει να ανακαλύψετε ξαφνικά ότι αγοράσατε περισσότερα ώριμα αβοκάντο απ' όσα μπορείτε να φάτε, τότε χρειάζεστε ένα μικρό εγχειρίδιο επιβίωσης. Και ναι - υπάρχει τρόπος να τα κρατήσετε φρέσκα.Γιατί το αβοκάντο μαυρίζει τόσο γρήγορα; Η αλλαγή χρώματος δεν είναι μυστήριο: πρόκειται για οξείδωση. Όταν η σάρκα εκτεθεί στον αέρα, αρχίζει να σκουραίνει, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα μήλα. Μόνο που, σε αντίθεση με τα μήλα ή τις πατάτες, το... μπάνιο στο νερό δεν αποτελεί λύση. Η διαδικασία ξεκινά σχεδόν αμέσως - αλλά ευτυχώς υπάρχουν τρόποι να τη φρενάρετε.Πώς να αποθηκεύσετε κομμένο αβοκάντο1. Αν...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(25)
- Άμυνα(32)
- Αστυνομικά(27)
- Εκπαίδευση(184)
- Εργασία(70)
- Θρησκεία(31)
- Κοινωνία(539)
- Νομικά(4)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(466)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.