Ενα ελληνικό τυρί το καλύτερο στον κόσμο
FacebookTwitterViberMessengerWhatsAppEmail: Facebook Twitter Viber Messenger WhatsApp E-mail Ακούστε το άρθρο Μπορεί η Γαλλία και η Ελβετία να φημίζονται για τα τυριά τους, τα ελληνικά τυριά, ωστόσο, κατέκτησαν σχεδόν ολοκληρωτικά την κορυφαία 10άδα του Taste Atlas με τα καλύτερα παστεριωμένα τυριά στον κόσμο. Στην κορυφή βρέθηκε η Γραβιέρα Νάξου με βαθμολογία 4.7/5, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, με τα προϊόντα του τυροκομείου Πιτταρά, αλλά και της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών να ξεχωρίζουν. Γραβιέρα Νάξου: Ένα τυρί με παράδοση και ποιότητα Η γραβιέρα Νάξου παράγεται στο κυκλαδίτικο νησί για πάνω από έναν αιώνα, από παστεριωμένο αγελαδινό γάλα ή μείγμα πρόβειου και έως 20% κατσικίσιου γάλακτος. Το αποτέλεσμα είναι ένα σκληρό επιτραπέζιο τυρί, με φίνα γεύση, ελαφρύ άρωμα και μικρές χαρακτηριστικές τρύπες στο εσωτερικό του. Με περιεκτικότητα σε υγρασία έως 38% και τουλάχιστον 40% σε λιπαρά, η γραβιέρα Νάξου ξεχωρίζει χάρη στο γάλα που...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(16)
- Άμυνα(51)
- Αστυνομικά(77)
- Εκπαίδευση(175)
- Εργασία(74)
- Θρησκεία(11)
- Κοινωνία(555)
- Νομικά(16)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(567)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.