πριν από  13 ώρες 8 λεπτά

Eretikos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


FacebookTwitterViberMessengerWhatsAppEmail: Facebook Twitter Viber Messenger WhatsApp E-mail Ακούστε το άρθρο Μπορεί η Γαλλία και η Ελβετία να φημίζονται για τα τυριά τους, τα ελληνικά τυριά, ωστόσο, κατέκτησαν σχεδόν ολοκληρωτικά την κορυφαία 10άδα του Taste Atlas με τα καλύτερα παστεριωμένα τυριά στον κόσμο. Στην κορυφή βρέθηκε η Γραβιέρα Νάξου με βαθμολογία 4.7/5, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, με τα προϊόντα του τυροκομείου Πιτταρά, αλλά και της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών να ξεχωρίζουν. Γραβιέρα Νάξου: Ένα τυρί με παράδοση και ποιότητα Η γραβιέρα Νάξου παράγεται στο κυκλαδίτικο νησί για πάνω από έναν αιώνα, από παστεριωμένο αγελαδινό γάλα ή μείγμα πρόβειου και έως 20% κατσικίσιου γάλακτος. Το αποτέλεσμα είναι ένα σκληρό επιτραπέζιο τυρί, με φίνα γεύση, ελαφρύ άρωμα και μικρές χαρακτηριστικές τρύπες στο εσωτερικό του. Με περιεκτικότητα σε υγρασία έως 38% και τουλάχιστον 40% σε λιπαρά, η γραβιέρα Νάξου ξεχωρίζει χάρη στο γάλα που...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation