Γκουρμέ μακαρονάδα με ψητές μελιτζάνες που θα σας ξετρελάνει
Μια μεσογειακή συνταγή που παντρεύει απλά υλικά με εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ένα απολαυστικό και ελαφρύ πιάτο της μεσογειακής κουζίνας, που μπορείτε να ετοιμάσετε με όποιο ζυμαρικό προτιμάτε και να το απογειώσετε με τυριά από την τοπική παραγωγή, όπως μυζήθρα, ανθότυρο, τελεμέ, κατσικίσιο κ.ά.Υλικά για τη Συνταγή 2 μελιτζάνες, μετρίου μεγέθους, κομμένες σε κύβους 3 ντομάτες, αποφλοιωμένες και ψιλοκομμένες ½ κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένο 1 κουταλάκι του γλυκού τοματοπελτέ Ελαιόλαδο κατά βούληση Αλατοπίπερο κατά βούληση 1 τσιμπιά ζάχαρη 1-2 κουταλιές της σούπας βασιλικό, ψιλοκομμένο 100 γραμμάρια φέτα, θρυμματισμένη 300 γραμμάρια σπαγγέτι ή οποιοδήποτε άλλο ζυμαρικό επιθυμείτεΕκτέλεση 1.Αρχικά ετοιμάστε τις μελιτζάνες. Κόψτε τις σε μικρούς κύβους, ραντίστε τις με ελαιόλαδο και ψήστε τις στο φούρνο ή στη φριτέζα αέρος στους 200ο C για 15 λεπτά περίπου. Αποσύρετε και συνεχίστε με τη σάλτσα. 2. Βάλτε σε μια...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(25)
- Άμυνα(32)
- Αστυνομικά(27)
- Εκπαίδευση(184)
- Εργασία(70)
- Θρησκεία(31)
- Κοινωνία(539)
- Νομικά(4)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(466)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.