Οι πιο μελωμένοι γίγαντες φούρνου - Είναι λουκούμι!
Το ένα βήμα που κάνει τη σάλτσα χυλωμένη και ακαταμάχητη. Ένα από τα πιο αγαπημένα μαγειρευτά είναι οι γίγαντες. Πλούσιοι σε γεύση, ζεστοί και απολαυστικοί, αποτελούν το ιδανικό πιάτο.Υλικά: 500 γρ. φασόλια γίγαντες 2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 2 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε λεπτά φετάκια 2 μέτρια καρότα, ψιλοκομμένα 500 γρ. ντομάτα τριμμένη 1 μικρό πράσο, ψιλοκομμένο 3-4 κλαδάκια σέλινο 2 χούφτες άνηθο, ψιλοκομμένο Ελαιόλαδο Αλάτι και πιπέριΕκτέλεση: Μουλιάζουμε τους γίγαντες σε νερό για τουλάχιστον 12 ώρες. Από μερικά από αυτά (5-6) αφαιρούμε τη φλούδα. Τους βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, τους στραγγίζουμε και κρατάμε ένα φλιτζάνι από το νερό τους. Σε μια κατσαρόλα, σοτάρουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το πράσο και τα καρότα με λίγο ελαιόλαδο, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, το σέλινο και αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα πυρίμαχο σκεύος ή ταψί, απλώνουμε τους γίγαντες και τους περιχύνουμε με τη σάλτσα και τον ζωμό που...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(25)
- Άμυνα(32)
- Αστυνομικά(27)
- Εκπαίδευση(184)
- Εργασία(70)
- Θρησκεία(31)
- Κοινωνία(539)
- Νομικά(4)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(466)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.