Σπανακόρυζο... αλλιώς: Σπανάκι με τραχανά
Μια νόστιμη και πιο ελαφριά εκδοχή του κλασικού πιάτου που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι Αν το παραδοσιακό σπανακόρυζο δεν κερδίζει πάντα τις καρδιές των παιδιών, αυτή η εκδοχή με τραχανά φέρνει τη λύση. Με ζουμερό σπανάκι, ντομάτα, φρέσκα μυρωδικά και τον τραχανά που απορροφά όλες τις γεύσεις, δημιουργείται ένα πιάτο γεμάτο θρεπτικά συστατικά και αρώματα. Σερβίρεται ιδανικά με μια κουταλιά γιαούρτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, προσφέροντας ζεστή, σπιτική γεύση που ενθουσιάζει όλη την οικογένεια.Υλικά Μερίδες: 4γρ. φρέσκο σπανάκι, χοντροκομμένο1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο1 πράσο, ψιλοκομμένο3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα4 κουτ. σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο3 κουτ. σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο80 γρ. τραχανά ξινό60 ml ε.π. ελαιόλαδο150 γρ. χυμό ντομάτας200 ml νερόγιαούρτι, για το σερβίρισμααλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέριΕκτέλεση Βήμα 1 Σε μια βαθιά πλασοτέ κατσαρόλα ρίχνουμε 2 κουταλιές της σούπας από το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(23)
- Άμυνα(44)
- Αστυνομικά(34)
- Εκπαίδευση(213)
- Εργασία(54)
- Θρησκεία(6)
- Κοινωνία(641)
- Νομικά(7)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(659)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.