Σπιτικοί λουκουμάδες: Η πιο γευστική παραδοσιακή συνταγή
Η απόλυτη πρόταση για σπιτικούς λουκουμάδες Ένα από τα πιο δημοφιλή και ταυτόχρονα απλά γλυκίσματα της ελληνικής κουζίνας παραμένουν οι λουκουμάδες, ένα έδεσμα που κερδίζει μικρούς και μεγάλους με τη χρυσαφένια, αφράτη υφή του.Υλικά200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις50 γρ. νισεστές1 φακελάκι ξηρή μαγιά1 κουταλιά μέλι1 πρέζα αλάτι270ml χλιαρό νερόΗλιέλαιο για το τηγάνισμαΓια το σιρόπι μελιού: ½ φλιτζάνι μέλι½ φλιτζάνι ζάχαρη¼ του φλιτζανιού νερό1 κουταλάκι χυμό λεμονιούΕκτέλεσηΣε κατσαρολάκι βάζουμε το μέλι, τη ζάχαρη και το νερό. Αφήνουμε να πάρει το σιρόπι βράση για 5 λεπτά και προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού. Συνεχίζουμε το βράσιμο για 2 ακόμη λεπτά. Θέλουμε το σιρόπι να είναι κρύο όταν ξεκινήσουμε το τηγάνισμα των λουκουμάδων.Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από το λάδι για το τηγάνισμα, σε ένα μπολ και ανακατεύουμε να ενωθούν.Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη και το αφήνουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει για 35 λεπτά περίπου.Βάζουμε το λάδι...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(25)
- Άμυνα(32)
- Αστυνομικά(27)
- Εκπαίδευση(184)
- Εργασία(70)
- Θρησκεία(31)
- Κοινωνία(539)
- Νομικά(4)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(466)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.