πριν από  11 ώρες 28 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η απόλυτη πρόταση για σπιτικούς λουκουμάδες Ένα από τα πιο δημοφιλή και ταυτόχρονα απλά γλυκίσματα της ελληνικής κουζίνας παραμένουν οι λουκουμάδες, ένα έδεσμα που κερδίζει μικρούς και μεγάλους με τη χρυσαφένια, αφράτη υφή του.Υλικά200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις50 γρ. νισεστές1 φακελάκι ξηρή μαγιά1 κουταλιά μέλι1 πρέζα αλάτι270ml χλιαρό νερόΗλιέλαιο για το τηγάνισμαΓια το σιρόπι μελιού: ½ φλιτζάνι μέλι½ φλιτζάνι ζάχαρη¼ του φλιτζανιού νερό1 κουταλάκι χυμό λεμονιούΕκτέλεσηΣε κατσαρολάκι βάζουμε το μέλι, τη ζάχαρη και το νερό. Αφήνουμε να πάρει το σιρόπι βράση για 5 λεπτά και προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού. Συνεχίζουμε το βράσιμο για 2 ακόμη λεπτά. Θέλουμε το σιρόπι να είναι κρύο όταν ξεκινήσουμε το τηγάνισμα των λουκουμάδων.Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από το λάδι για το τηγάνισμα, σε ένα μπολ και ανακατεύουμε να ενωθούν.Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη και το αφήνουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει για 35 λεπτά περίπου.Βάζουμε το λάδι...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation