Το ακριβότερο μοσχαρίσιο κρέας στο κόσμο είναι ιαπωνικό και στα χέρια των Ιαπώνων σεφ αποκτά "μαγική" γεύση
Newsroom | email: info@pronews.gr Το ακριβότερο μοσχαρίσιο κρέας στο κόσμο είναι ιαπωνικό και στα χέρια των Ιαπώνων σεφ αποκτά "μαγική" γεύση. Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει ένα ιαπωνικό ρεστοράν στο Τόκιο, όπου το περιβόητο κρέας "wagyu" μαγειρεύεται μπροστά στον πελάτη και σερβίρεται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. A restaurant in Tokyo where wagyu meats are grilled infront of you.pic.twitter.com/WORbcNu9DQ - Earn Knowledge (@earnknowledgee) December 1, 2025 Το κρέας Wagyu (προφέρεται "Γουάγκιου") είναι ένα ιδιαίτερα εκλεκτό και ακριβό ιαπωνικό βοδινό κρέας, γνωστό παγκοσμίως για την εξαιρετική του ποιότητα, την έντονη "μαρμάρωση" (ενδομυϊκό λίπος) και τη "βουτυρένια", τρυφερή υφή του. Ο όρος "Wagyu" σημαίνει κυριολεκτικά "ιαπωνικό βόειο κρέας" (Wa = ιαπωνικό, gyu = βοδινό). Αναφέρεται σε διάφορες ιαπωνικές φυλές βοοειδών, κυρίως τις Ιαπωνικές Μαύρες (Japanese Black) και Ιαπωνικές Κόκκινες (Japanese Red). Μαρμάρωση: Το κύριο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(25)
- Άμυνα(32)
- Αστυνομικά(27)
- Εκπαίδευση(184)
- Εργασία(70)
- Θρησκεία(31)
- Κοινωνία(539)
- Νομικά(4)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(466)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.