πριν από  17 ώρες 41 λεπτά

Pronews.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom | email: info@pronews.gr Το ακριβότερο μοσχαρίσιο κρέας στο κόσμο είναι ιαπωνικό και στα χέρια των Ιαπώνων σεφ αποκτά "μαγική" γεύση. Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει ένα ιαπωνικό ρεστοράν στο Τόκιο, όπου το περιβόητο κρέας "wagyu" μαγειρεύεται μπροστά στον πελάτη και σερβίρεται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. A restaurant in Tokyo where wagyu meats are grilled infront of you.pic.twitter.com/WORbcNu9DQ - Earn Knowledge (@earnknowledgee) December 1, 2025 Το κρέας Wagyu (προφέρεται "Γουάγκιου") είναι ένα ιδιαίτερα εκλεκτό και ακριβό ιαπωνικό βοδινό κρέας, γνωστό παγκοσμίως για την εξαιρετική του ποιότητα, την έντονη "μαρμάρωση" (ενδομυϊκό λίπος) και τη "βουτυρένια", τρυφερή υφή του. Ο όρος "Wagyu" σημαίνει κυριολεκτικά "ιαπωνικό βόειο κρέας" (Wa = ιαπωνικό, gyu = βοδινό). Αναφέρεται σε διάφορες ιαπωνικές φυλές βοοειδών, κυρίως τις Ιαπωνικές Μαύρες (Japanese Black) και Ιαπωνικές Κόκκινες (Japanese Red). Μαρμάρωση: Το κύριο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation