πριν από  8 ώρες 1 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το μυστικό για τραγανές τηγανητές πατάτες με φλούδα Υπάρχουν δεκάδες μυστικά και μικρές τεχνικές που υπόσχονται τις τέλειες πατάτες, αλλά η συνταγή που σας παρουσιάζουμε ξεχωρίζει για την απλότητά της και την εγγυημένη επιτυχία.Υλικά: 4 μεγάλες πατάτες με τη φλούδα, καλά πλυμένες Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΑλάτιΗ διαδικασία: Ξεκινάμε βράζοντας τις πατάτες ολόκληρες, χωρίς να τις καθαρίσουμε, σε κατσαρόλα με άφθονο νερό για περίπου 30 λεπτά. Μόλις μαλακώσουν, στραγγίζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρά. Στη συνέχεια τις κόβουμε σε ομοιόμορφα κομμάτια και τις αφήνουμε στο σουρωτήρι να στραγγίξουν καλά. Σε μια βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε αρκετό ελαιόλαδο. Όταν φτάσει στην ιδανική θερμοκρασία, προσθέτουμε τις πατάτες και τις τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά, μέχρι να αλλάξει ελαφρά το χρώμα τους και να γίνουν σχεδόν λευκές εξωτερικά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια ένταση και συνεχίζουμε για περίπου 10 λεπτά, έως ότου οι πατάτες μαλακώσουν...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation