Το απόλυτο κόλπο για τέλειες πατάτες με τη φλούδα: απλό, σίγουρο, λαχταριστό
Το μυστικό για τραγανές τηγανητές πατάτες με φλούδα Υπάρχουν δεκάδες μυστικά και μικρές τεχνικές που υπόσχονται τις τέλειες πατάτες, αλλά η συνταγή που σας παρουσιάζουμε ξεχωρίζει για την απλότητά της και την εγγυημένη επιτυχία.Υλικά: 4 μεγάλες πατάτες με τη φλούδα, καλά πλυμένες Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΑλάτιΗ διαδικασία: Ξεκινάμε βράζοντας τις πατάτες ολόκληρες, χωρίς να τις καθαρίσουμε, σε κατσαρόλα με άφθονο νερό για περίπου 30 λεπτά. Μόλις μαλακώσουν, στραγγίζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρά. Στη συνέχεια τις κόβουμε σε ομοιόμορφα κομμάτια και τις αφήνουμε στο σουρωτήρι να στραγγίξουν καλά. Σε μια βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε αρκετό ελαιόλαδο. Όταν φτάσει στην ιδανική θερμοκρασία, προσθέτουμε τις πατάτες και τις τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά, μέχρι να αλλάξει ελαφρά το χρώμα τους και να γίνουν σχεδόν λευκές εξωτερικά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια ένταση και συνεχίζουμε για περίπου 10 λεπτά, έως ότου οι πατάτες μαλακώσουν...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(32)
- Άμυνα(44)
- Αστυνομικά(49)
- Εκπαίδευση(256)
- Εργασία(66)
- Θρησκεία(9)
- Κοινωνία(651)
- Νομικά(15)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(805)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.