Το φυσικό γλυκό που ενισχύει οστά, δέρμα και ενέργεια
Παρότι πολλοί την παραμελούν, η σουλτανίνα είναι από τα πιο θρεπτικά και ευεργετικά τρόφιμα της φύσης. Η ποικιλία αυτή του αμπελιού έχει μακρά ιστορία, που φτάνει πίσω στην αρχαία Ελλάδα και την Αίγυπτο. Οι Φοίνικες και οι Αρμένιοι ήταν από τους πρώτους που την καλλιέργησαν και τη διέδωσαν διεθνώς. Σήμερα, βασικοί παραγωγοί είναι η Τουρκία, η Καλιφόρνια, το Ιράν, η Ελλάδα και η Αυστραλία, με διαφορετικές ποικιλίες που ξεχωρίζουν σε χρώμα, γεύση και υφή. Τα οφέλη της σουλτανίνας Φυτικές ίνες: βοηθούν στη σωστή λειτουργία του εντέρου και στην πέψη. Ασβέστιο & Βόριο: ενισχύουν τα οστά και προλαμβάνουν την οστεοπόρωση, ιδιαίτερα σε ηλικιωμένους και γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Σίδηρος: συμβάλλει στην παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και καταπολεμά την αναιμία. Κάλιο: βοηθά στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και υποστηρίζει τη λειτουργία της καρδιάς. Αντιοξειδωτικά: προστατεύουν τα κύτταρα από τη φθορά του χρόνου και ενισχύουν την υγεία του...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(32)
- Άμυνα(44)
- Αστυνομικά(49)
- Εκπαίδευση(256)
- Εργασία(66)
- Θρησκεία(9)
- Κοινωνία(651)
- Νομικά(15)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(805)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.