πριν από  1 ημέρα 20 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Παρότι πολλοί την παραμελούν, η σουλτανίνα είναι από τα πιο θρεπτικά και ευεργετικά τρόφιμα της φύσης. Η ποικιλία αυτή του αμπελιού έχει μακρά ιστορία, που φτάνει πίσω στην αρχαία Ελλάδα και την Αίγυπτο. Οι Φοίνικες και οι Αρμένιοι ήταν από τους πρώτους που την καλλιέργησαν και τη διέδωσαν διεθνώς. Σήμερα, βασικοί παραγωγοί είναι η Τουρκία, η Καλιφόρνια, το Ιράν, η Ελλάδα και η Αυστραλία, με διαφορετικές ποικιλίες που ξεχωρίζουν σε χρώμα, γεύση και υφή. Τα οφέλη της σουλτανίνας Φυτικές ίνες: βοηθούν στη σωστή λειτουργία του εντέρου και στην πέψη. Ασβέστιο & Βόριο: ενισχύουν τα οστά και προλαμβάνουν την οστεοπόρωση, ιδιαίτερα σε ηλικιωμένους και γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Σίδηρος: συμβάλλει στην παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και καταπολεμά την αναιμία. Κάλιο: βοηθά στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και υποστηρίζει τη λειτουργία της καρδιάς. Αντιοξειδωτικά: προστατεύουν τα κύτταρα από τη φθορά του χρόνου και ενισχύουν την υγεία του...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation